Żeberka wieprzowe duszone.
Brownie / Lava cake
Deser z galaretką.
Karkówka w piwnej marynacie.
Babka cytrynowa z majonezem.
Zupa gulaszowa Soljanka.
Kwaśnica.
Polędwiczki faszerowane ziołami i orzechami.
Spaghetti Bolognese po sycylijsku.
Złocisty pieczony kurczak.
Zapiekane żeberka z musztardą i rozmarynem.
Omlet z maggi.
Sałatka z gnocchi i wędzonym udkiem kurczaka.
Pieczona łopatka na kopytkach w sosie kurkowym.
Kotlety mielone z pieczarkami i żółtym serem.
Zrazy staropolskie z grzybami.
Żeberka w miodzie.
Gulasz po węgiersku z mięsem wołowym.
Spaghetti cztery sery.
Piernik staropolski.
Ossobuco duszone z warzywami i białym winem.
Tradycyjne spaghetti Bolognese.
Rolada wołowa z kluskami śląskimii czerwoną kapustą
Pulpeciki z pomidorami i kminem rzymskim